⏪ به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان اردبیل برگزار گردید و از نفرات برتر گروه های علمی و دانشگاهی، پژوهشگران برتر دستگاه های اجرایی و فناوران برتر استان تجلیل بعمل آمد که بهرام محتشمی، فرزاد ناصری و محراب همدم، از کارشناس پژوهشگران کشت و صنعت مغان از آن جمله هستند.

✅ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دکتر مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل ضمن تاکید بر نگاه واقع بینانه و کارشناسی مخصوصاً در حوزه دانشگاه اظهار داشت: اینجانب برای اولین بار در تاریخ استانداری اردبیل معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری را از میان دانشگاهیون برگزیدم که این انتخاب، نگاه نماینده عالی دولت در استان نسبت به دانشگاه را بوضوح نشان می دهد.

✅ وی افزود: اساتید ما باید دغدغه توانمندسازی و بین المللی شدن کشت و صنعت های مغان و پارس را داشته باشند. اینها ظرفیت هایی هستند که نه تنها در کل کشور بلکه در منطقه بی نظیرند.

✅ دکتر امامی یگانه ادامه داد: اقدامات خوبی در حوزه های مختلف در سطح استان انجام شده است که مدیریت همه آنها توسط منابع انسانی صورت می گیرد. منابع انسانی نیز باید از افراد نخبه و آموزش دیده باشند.

✅ دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل کشت و صنعت مغان ضمن بیان اینکه ارتقای بهره وری در کشاورزی بدون توجه به پژوهش و فناوری امکانپذیر نیست، خاطر نشان شد: از بدو ورود به شرکت ارتباط تنگاتنگی با مراکز علمی و اساتید دانشگاه های استان های اردبیل و آذربایجان شرقی داشته و افزون بر آن تفاهم نامه ای نیز با معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد شد.

✅ وی از اتفاقات جدید در شرکت سخن به میان آورده و تصریح نمود: تولید علوفه تخمیری شاید نادرترین فعالیتی است که در سطح کشور در شرکت مغان شروع گردیده و منتج به نتیجه شد. این امر با استفاده از پسماند کشاورزی و بهره گیری از مجربین این حوزه در موسسات علمی بوقوع پیوست.

✅ دکتر بهزاد تاکید کرد: در حوزه انسکتاریوم بواسطه مبارزه بیولوژیک 20 درصد مصرف سموم کاهش پیدا کرده است. علاوه بر آن چندین رقم بذر بصورت پایلوت کشت شده که رقم سافالیکس وان با افزایش 100 درصدی بهره وری در واحد سطح روبرو شده است که تحول و انقلابی در شرکت مغان می باشد.

✅ اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تاکید بر اینکه دیدگاه مدیران ما باید بین المللی باشد، گفت: قبلاً 2 درصد درآمد اختصاصی به بخش های زیرساختی تخصیص می یافت که این امر در حال حاضر 20 درصد است. این در حالی است که باید مبلغ تخصیصی به بخش های زیرساختی به نسبت درآمد 50 درصد باشد.

✅ دکتر عباسپور، رئیس پارک علم و فناوری استان هدف از برگزاری نمایشگاه را ارائه دستاوردهای جدید استان، بهم رسانی و شبکه سازی بازیگران فناوری قلمداد نموده و اظهار داشت: جهت گسترش فناوری های نوین بصورت عدالت محور در سراسر استان مذاکراتی با مسئولین شهرستانی انجام شد و در سال 1402 مجوز احداث پردیس با کشت و صنعت مغان، دانشگاه محقق اردبیلی و شهرک های صنعتی اخذ گردید.

✅ لازم بذکر است، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با احداث غرفه در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اردبیل برگزار می شد، محصولات تولیدی شرکت را در معرض عموم قرار داد که استاندار اردبیل نیز ضمن حضور در نمایشگاه از غرفه کشت و صنعت مغان بازدید کرد.

✅ شایان ذکر است، غرفه شرکت کشت و صنعت مغان بعنوان غرفه برتر برگزیده شد.


امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

#کشت_صنعت_مغان