⏪ قاسم محمدی، مدیرعامل و حسن نظیفی، رئیس هیئت مدیره و معاون کشاورزی و دامپروری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ضمن دیدار با دکتر موسوی، رئیس پردیس کشاورزی دانشگاه تهران و دکتر پورطهماسب، معاون پژوهشی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در مورد همکاری های مابین این دو مجموعه اقتصادی و علمی گفتگو و تفاهمنامه همکاری امضا نمودند.

✅ به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قاسم محمدی، مدیرعامل شرکت ضمن تشکر از استقبال گرم مجموعه دانشگاه تهران اظهار داشت: شرکت مغان یک مجموعه تولیدی در نقطه صفر مرزی بوده و ارتباط با مرکزیت دانشگاه کشور به ارتقای اندوخته اطلاعات علمی کارشناسان کمک می کند. اقدامات انجام یافته در این بنگاه اقتصادی بدون تکیه به پژوهش و دانشگاه منتج به نتیجه مطلوب نخواهد شد. ارتباط هر چه بیشتر با مراکز دانشگاهی بعنوان مراکزی که آخرین تغییرات علمی را رصد کرده و در خدمت صنعت و کشاورزی قرار می دهند، منشا برکات فراوانی خواهد بود.

...هفته پیش در دفتر معاون اول رئیس جمهور پیشنهاد تکمیل زنجیره ارزش مورد استقبال و تشویق وی قرار گرفت. تولید محصولات تحت لیسانس مغانه در مناطق مختلف کشور و عرضه آن در فروشگاه های زنجیره ای لازم و ضروری است.

✅ محمدی ضمن اشاره به اصل 44 چنین بیان کرد: قرارگیری شرکت مغان زیر شمول اصل 44 موجب شده است که از اعتبارات و سرمایه گذاری های دولتی، تسهیلات بانکی، اخذ تضامین، وثایق، اوراق بهادار و هرگونه مشارکت اعم از دولتی یا خصوصی محروم شویم. مقام معظم رهبری بر سرمایه گذاری های جدید با مدیریت کارآمد دولتی تاکید دارند.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: نهاده های دامی بشدت گران شده و این امر هزینه های زیادی را بر گُرده شرکت تحمیل می کند. علیرغم محدودیت های زیادی که وجود دارد، در مدیریت منابع و مصارف نهایت تلاش خویش را بکار می بندیم.

✅ وی ادامه داد: تامین مواد غذایی، امنیت غذایی و اقتدار غذایی نیاز شدید جهان امروزی است و این بنگاه اقتصادی باید در این خصوص حرفی برای گفتن داشته باشد که در حد توان خویش در این راستا کوشش می نماید تا از وابستگی کشور به سایرین بکاهد.

✅ حسن نظیفی، رئیس هیئت مدیره و معاون کشاورزی و دامپروری شرکت با توصیف این بنگاه اقتصادی بعنوان دانشگاه عملی کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: احصای مسائل و مشکلات، ارائه راهکار برای حل مشکلات و انتقال تجربیات به شرکت مغان که بزرگترین شرکت کشت و صنعت کشور است، کمک بزرگی برای توسعه آن است.

✅ وی اضافه نمود: دوره های آموزشی بصورت مستمر در شرکت کشت و صنعت مغان برگزار می شود و ما این امر را با توجه به نیازهای آموزشی خصوصاً با اساتید مجرب دانشگاه تداوم خواهیم بخشید. این بنگاه اقتصادی ظرفیت ملی بوده و بایستی نهایت تلاش خویش را در جهت ارتقای جایگاه آن بکارگیری نماییم.

✅ نظیفی تاکید کرد: تنوع محصولات در منطقه مغان زیاد بوده و 14 رقم گندم در شرکت مغان کشت می شود و در کل 40 نوع محصول در آن کشت و تولید می گردد که به نوبه خود در سطح کشور بی نظیر است. بستر مناسبی برای انجام پروژه های مختلف کشاورزی، دامی، باغی و صنعتی و تحقیقات در این بنگاه اقتصادی فراهم است.

✅ دکتر موسوی، رئیس پردیس کشاورزی دانشگاه تهران ضمن تاکید بر برگزاری جلسات کاری با تیم های تخصصی و مدیران بخش های مختلف شرکت و اساتید متناظر و صاحبنظر برای حل مشکلات، بیان داشت: آمادگی داریم، اقدامات عملی بحث اجرای مدل زنجیره ارزش از مزرعه تا مصرف را بر اساس هدفگذاری های شرکت مغان شروع بکنیم. در وهله اول بایستی استراتژی تعریف شود تا بر اساس ساز و کار سفارش با اجرای زنجیره ارزش، توزیع تا محل مصرف و عرضه در فروشگاه های زنجیره ای اقدام گردد.

✅ دکتر پورطهماسب، معاون پژوهشی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار داشت: دو کنفرانس توسط دانشگاه تهران برگزار خواهد شد که کنفرانس اول با عنوان زنجیره ارزش، برندینگ و صادرات و کنفرانس دوم تحت عنوان آب، کشاورزی، فرصت ها و تهدیدهای ملّی و منطقه ای خواهد بود. زمان بندی برگزاری کنفرانس های اول و دوم مشخص شده که اولی اواخر اردیبهشت ماه سال 1402 در محل شرکت کشت و صنعت مغان انجام می گردد و تیم مربوط به کمیته علمی در حال تدوین است و کمیته اجرایی آن نیز با شرکت مغان خواهد بود. کنفرانس بعدی نیز برای مهر ماه سال 1402 برنامه ریزی شده است.

✅ وی ادامه داد: برای برگزاری میزهای تخصصی بایستی محورها را تعریف نماییم تا نمایندگانی از شرکت مغان در دوره های تخصصی مزبور شرکت بکنند. برگزاری میزها در دانشگاه و اجرای آن در مغان و بر اساس نیازسنجی خواهد بود.

✅ لازم بذکر است، تشکیل میزهای تخصصی شامل مدیران بخش های صنعت، باغبانی، دامپروری و برندینگ شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با متخصصان متناظر دانشگاه در زمینه های مختلف و ارائه راهکار برای مهمترین و اولویت دارترین مشکلات؛ برنامه ریزی برای برگزاری دو کنفرانس مشترک با دانشگاه محقق اردبیلی مرتبط با نیازهای شرکت کشت و صنعت مغان شامل الف) آب، کشاورزی، فرصت ها و تهدیدهای ملّی و منطقه ای و ب) زنجیره ارزش، برندینگ و صادرات؛ عمل نمودن دانشکدگان در کوتاه مدت بعنوان آر اند دی و ایجاد آن در میان مدت؛ طرح ریزی زنجیره ارزش در کوتاه مدت و تدوین نقشه راه و سند برنامه جامع مبتنی بر زنجیره ارزش در درازمدت؛ حمایت از دانشجویان جهت انجام تحقیقات برای شرکت مغان؛ بررسی نیازهای آموزشی مورد نیاز شرکت و ارائه آموزش های تخصصی توسط دانشگاه؛ تشکیل شرکت دانش بنیان مشترک در حوزه کشاورزی با همکاری اعضای هیئت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی (بعنوان مثال واحد انسکتاریوم) و عرضه محصولات شرکت دانش بنیان به تولیدکنندگان داخلی و خارجی و ایجاد شرایط لازم توسط دانشگاه برای بهره مندی شرکت از امکانات آزمایشگاه ها و کتابخانه های متعلق به خود مطابق قوانین مربوطه از جمله مفاد تفاهمنامه مزبور می باشد.

✅ شایان ذکر است، این تفاهمنامه در دیماه سال 1401 به امضای دکتر قاسم محمدی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و دکتر سیدمحمد موسوی، رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران رسید. در جلسه مزبور معاون صنایع، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و مدیر کارخانه لبنیات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان نیز حضور داشتند.

✍️روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

تلگرام، اینستاگرام و ایتا
@keshtsanatemoghan