⏪ بهروز رحیم زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل و ایوب سیاهی، رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان پارساباد مغان با مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دیدار و گفتگو کردند.

✅ به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اسداله محسن زاده، مدیرعامل شرکت اظهار داشت: حدود یکسال پیش که هیئت مدیره دولتی مستقر در شرکت، سکان امور را بدست گرفت، 140 میلیارد تومان بدهی معوق داشتیم که کل بدهی ها پرداخت شده و بدهی معوق نداریم. در حال حاضر با توجه به افزایش راندمانی که در محصولات تولیدی داشتیم، انبارهای شرکت انباشته از محصولاتی است که در طول یکسال گذشته تولید شده است و این محصولات به تدریج به فروش رفته و با مصوبه هیئت مدیره در محل مورد نیاز هزینه خواهد شد.

✅ وی افزود: حق جذب اعطا شده به پرسنل زحمتکش با در نظر گرفتن تاثیری است که بهبود وضعیت حقوق در ایجاد انگیزه به کارکنان در جهت افزایش راندمان می دهد و این امر با توجه به نیاز علمی و بحث های زیادی که در جلسات هیئت مدیره انجام شده و از محل منابع داخلی برای افزایش رفاه و معیشت کارکنان شرکت اعطا گردیده است.

✅ قاسم محمدی، رئیس هیئت مدیره شرکت گفت: تمامی تلاش های ما در جهت احیای شرکت و حمایت از معیشت پرسنل تلاشگر می باشد. بسیاری از کارکنان زحمتکش دارای حقوق ناچیز بودند و این کار جهت ترمیم دریافتی های آنان صورت گرفته است. وی افزود: دستگاه های نظارتی نقش مراقبتی دارند و سازمان های پشتیبانی کننده ستادی همچون اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی می بایستی در عمل و فعالیت هر چه بیشتر ما را یاری بکنند.

✅ رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در ادامه با بیان اینکه هیئت مدیره در بحث مسئولیت های اجتماعی 62 مورد مصوبه داشته است چنین اظهار کرد: علاوه بر 3 هزار نفری که اعم از روزمزد دائم، رسمی، محدود و معین و استیجاری بصورت دائمی و مستقیم از شرکت ارتزاق می کنند، هزاران نفر نیز بصورت غیرمستقیم از کشت و صنعت مغان امرار معاش می کنند.

✅ بهروز رحیم زاده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارتباط و تعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی را خوب توصیف کرده و اظهار داشت: وظیفه اساسی ما نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای کار است و از این بابت وظیفه ارزیابی در این خصوص را بر عهده داریم. وی افزود: صیانت از کارگاه و حفاظت از فرصت های شغلی و بهبود فضای کسب و کار از جمله وظایف ما می باشد و مقام معظم رهبری نیز بر مانع زدایی تاکید فرموده اند.

✅ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارزشمندترین عنصر سازمان را پرسنل آن دانست و گفت: نیروی انسانی هر چقدر از مشکلات فارغ باشد، بهتر و بیشتر کار خواهد کرد و شایسته توجه و ارزش قائل شدن می باشند. منتهی این امر بایستی در چارچوب مقررات صورت بگیرد.

✅ رحیم زاده با تاکید بر ساماندهی نیروی انسانی افزود: محدودیت زمانی برای طبقه بندی مشاغل وجود نداشته و مقید به زمان نیست. اجرای طرح طبقه بندی مشاغل چارچوبی مشخص می کند و باید این طرح در اولویت قرار گیرد. باید به قانون احترام قائل شویم و روح قانون کار نیز حمایت است. منتهی اعطای حق جذب باید در چارچوب معینی باشد.

✅ وی تصریح نمود: استان اردبیل استان تازه تاسیس بوده و عمده فعالیت ها در استان اردبیل کشاورزی است و 300 واحد کارگاهی بزرگ در استان مشغول به فعالیت هستند. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را متعلق به همه دانست و تاکید کرد: وظیفه اخلاقی و شرعی ما محافظت از این بنگاه اقتصادی بوده و با حمایت از آن باید شرکت را به اوج برسانیم تا شرکت های دیگر نیز از آن الگوبرداری بکنند.

✅ لازم به ذکر است بعد از این جلسه با حضور قدیر پسندی، عضو هیئت مدیره و معاون مالی، اداری و بازرگانی شرکت از واحدهای مختلف تولیدی شرکت بازدید بعمل آمد.


✍️روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان