⏪ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در جلسه دوره ای با مدیران زراعت، روسای بخش های زراعی و مدیر پشتیبانی فنی و مکانیزاسیون با تاکید بر اهمیت زراعت اظهار داشت: زراعت در خط مقدم تولید قرار دارد و همه باید در میدان باشیم تا بحران ها را پشت سر بگذاریم.

✅ به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اسداله محسن زاده، مدیرعامل شرکت ضمن بیان اینکه کمبود و مشکل آب کاملاً مشهود است، افزود: وضعیت آب بحرانی است و این امر را نمی شود کتمان کرد و به همین خاطر ستاد بحران را تشکیل داده و با مکاتباتی که با استاندار، مدیرعامل آب منطقه ای اردبیل و مدیر امور آب مغان انجام داده ایم، پیگیر حل مشکل هستیم.

✅ اسداله محسن زاده با اعلام خبر برداشت چغندر قند از 10 مهر ماه، چنین گفت: تمهیدات لازم برای کاشت کلزا، گندم و جو انجام یافته است. وی با اشاره به وجود زمین های بلاتکلیف در شرکت اظهار نمود: ما باید برای این اراضی نیز برنامه داشته و تمامی بخش ها باید این اراضی را مشخص کرده و اعلام نمایند تا جهت بهره برداری اقدام نماییم. برای احیای زمین های زهدار نیز پیگیری هایی از وزارتخانه انجام شده است. وزارت جهاد کشاورزی برنامه ای برای زهکشی 5 هزار هکتار در استان اردبیل دارد که با پیگیری های انجام یافته 2 هزار هکتار از آن در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان انجام خواهد شد.

✅ مدیرعامل شرکت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای تامین نهاده ها در حال خریداری کود فسفات هستیم. در حال حاضر انبارهای شرکت پر از محصولات تولیدی است که به مرور با عرضه آن به بازار هدف به فروش خواهد رفت. وی افزود: برای استفاده بهینه از ماشین آلات، تعمیر آنها در دست اقدام بوده و در صورت لزوم برای تعمیر ماشین آلات به خرید قطعات اقدام می شود تا بعداً در وضعیت حاد مشکلی از لحاظ مکانیزاسیون نداشته باشیم.

✅ قدیر پسندی، عضو هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار داشت: در تاریخ تاسیس شرکت تامین نهاده ها هیچگاه بخوبی الان نبوده و با توجه به اهمیت آن در افزایش راندمان تولید در موعد مناسب نسبت به تهیه نهاده ها اقدام می شود. معاون مالی، اداری و بازرگانی شرکت افزود: به لحاظ وجدان کاری همکاران زحمتکش امسال با افزایشی که در راندمان تولید و به تبع آن در سوددهی اتفاق افتاد، پرداخت حقوق پرسنل و مطالبات پیمانکاران از انضباط مالی خاصی پیروی می نماید. وی در پایان چنین بیان کرد: باید کارها اولویت بندی شده و برای رفع نواقصات و فروش محصولات، طبق تصمیم هیئت مدیره بر اساس مزایده اقدام و برنامه ریزی گردد.

✅ حسن نظیفی، عضو هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان چنین اظهار کرد: در عملیات های سه گانه کاشت، داشت و برداشت باید طبق پروتکل های تنظیمی زراعی و کشاورزی عمل نمائیم که البته تمامی ضرایب در این پروتکل ها در اختیار بخش های زراعی قرار داده شده است. معاون کشاورزی و دامپروری شرکت افزود: در صورتی که بستر مناسبی برای بذر وجود نداشته باشد، در کلیات با مشکل مواجه خواهیم شد. وی در ادامه گفت: برای رسیدن به سطح سبز و رشد مطلوب باید کل عملیات زراعی بر اساس پروتکل های تنظیمی و با دقت به پیش برود. بعنوان مثال آبیاری شبانه با توجه به محدودیت آب و تاثیرگذاری دمای هوا در میزان مصرف آن باید مدیریت شود.



✍️روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان