به گزارش روابط عمومی شرکت، دکتر یونس ژائله رئیس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی اتاق تبریز در اولین نشست رسانه ای خود با اصحاب رسانه در سال جاری با اشاره به اهمیت و نقش رسانه ها در توسعه همه جانبه جامعه یادآور شد: رسانه ها می توانند با ایجاد انگیزه، شور و انرژی مثبت امکان تلاش همه ملت برای خلاق ثروت در جامعه را مهیا نمایند.
یونس ژائله رئیس اتاق تبریز در نخستین نشست صمیمیم خود با اصحاب رسانه ضمن اشاره به برنامه ها و اهداف اعضاء نهمین دوره هیات نمایندگان و هیات رئیسه اتاق تبریز گفت: در حدود ۴۵ روزی که مسئولیت اتاق تبریز را به اتفاق همکاران خود بر عهده گرفته ایم در تلاش هستیم که با هم افزایی تشکل ها و انجمن های تخصصی در حوزه های مختلف تولیدی وصنعتی به رفع مسائل و مشکلات موجود جامعه بپردازیم و در همین راستا، با انجمن صنایع غذایی استان، مسئولان صنوف مختلف فرش دستبافت، قطعه سازان و صنایع چرم و کفش نشست های تخصصی در راستای احصاء مسائل و مشکلات و ارائه به مسئولان ارشد استانی و کشوری به منظور حل این مسائل ارائه نموده ایم. وی در این خصوص افزود: طرحی برای تامین پشم مورد نیاز بافندگان فرش به مسئولان ارائه شده که امیدواریم با عملیاتی نمودن آن علاوه بر تامین پشم مورد نیاز فعالان صنعت فرش به بخش های از نیاز های گوشتی و لبنیاتی جامعه نیز پاسخ داده باشیم.رئیس اتاق تبریز در خصوص اهمیت و نقش رسانه ها در توسعه همه جانبه جامعه گفت: رسانه ها می توانند با توجه به چشم انداز و اهداف ارائه شده از طرف مسئولان در حوزه های مختلف عملکرد مسئولان را مورد انتقاد سازنده قرار داده و سبب اصلاح عملکرد ضعیف مسئولان در برخی حوزه ها را فراهم آورند و جامعه را در رسیدن با اهداف توسعه ای در نظر گرفته شده کمک نمایند. وی در همین راستا خاطر نشان کرد: از انتقاد های سازنده همه رسانه ها محلی و ملی در راستای توسعه اقتصادی استان استقبال می نمایم و در همین خصوص در سدد خواهیم بود که گزارش ماهانه از عملکرد اتاق را در اختیار نشریات قرار داده و نشست های فصلی را با اصحاب رسانه به منظور شنیدن انتقادات سازنده آنها به منظور بهبود عملکرد خود در اتاق تبریز داشته باشیم.
ژائله حضوراصحاب رسانه در جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را جزء ارکان مهم این جلسات به منظور عملیاتی نمودن مصوبات این شورا خواند و اظهار امیدواری نمود: حضور موثر رسانه ها در این جلسات بتواند عاملی برای حل مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و صنعتی استان و در نهایت توسعه اقتصادی استان را رقم زند.
رئیس اتاق تبریز با اشاره به کمیسیون های تخصصی اتاق تبریز به منظور بررسی علمی و تخصصی مسائل و مشکلات فعالان صنعتی و تولیدی استان یادآور شد: از مجموع کمیسیون های تخصصی کمیسیون صنعت و معدن و کمیسیون صادرات و مدیریت واردات کار خود را به طور رسمی با حضور فعالان اقتصادی و اساتید دانشگاههای استان برگزار نموده اند که حضور اصحاب رسانه در جلسات کمیسیون ها نیز می تواند تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی و صنعتی موجود و مطلوب استان در اختیار رسانه ها به منظور ارائه به افکار عمومی در راستای بسیج افکار عمومی با امید آفرینی به منظور توسعه جامعه را مهیا نماید.
رئیس اتاق تبریز ارائه نقشه راه و برنامه ریزی با همکاری تشکل های صنعتی و اقتصادی استان بر اساس مدل های موفق بین المللی در راستای ایجاد اشتغال و تولید ثروت و تامین مالی بنگاههای اقتصادی استان را از اولویت های برنامه های مسئولان نهمین دوره اعضای اتاق تبریز خواند و اظهار امیدواری نمود: در همین راستا پروژه های اقتصادی با هدف توسعه پایدار استان و منطقه عملیاتی گردد. وی ایجاد کشت صنعت با تکنولوژی های مدرن با هدف تولید ثروت و ایجاد اشتغال را از جمله طرح های ارائه شده از طرف مسئولان اتاق تبریز خواند و حضور رسانه ها در کنار مسئولان برای رسیدن به اهداف توسعه ای استان را ضروری خواند.
وی تشکیل کنسرسیوم های صادراتی و ایجاد بسترهای مناسب برای تقویت پیش رانهای اقتصادی را از جمله مهمترین اهداف مسئولان اتاق تبریز در این دوره خواند و در خصوص نقش و عملکرد پیشرانان اقتصادی در توسعه اقتصادی و صنعتی جامعه گفت: پیشرانان همچون لوکوموتیو قطار عمل نموده و با حرکت خود سایر واگن اقتصادی جامعه برای حضور موثر در بازار های جهانی را به حرکت در می آورند.
رئیس اتاق تبریز با تاکید بر این نکته که می بایست با ارائه راهکارهای عملیاتی در جهت حل مسائل و مشکلات اقتصادی استان در شان ملت آذربایجان اقدام نمایم حضور و انتقادات سازنده و پشتیبانی رسانه ها را مهم ارزیابی نمود و از اصحاب رسانه خواست تا با نظارت بر عملکرد مسئولان اتاق تبریز در جهت عملیات نمودن برنامه های ارائه شده به مسئولیت اجتماعی خود به عنوان یکی از ارکان مهم دموکراسی عمل نمایند.
خبرنگاران حاضر در نشست با طرح سوالاتی همچون نحوه صدور و تمدید کارت بازرگانی متقاضیان، حضور رئیس اتاق تبریز در انتخابات اتاق ایران، ایجاد قطب سوم خودروسازی در مکان ماشین سازی تبریز، وضعیت دشت مغان و برنامه های تدوین شده برای توسعه این دشت و ایجاد بانک استانی و چگونگی بهبود رابطه با کشور ترکیه را پرسیدند.
وی در پاسخ گفت: یکی از وظایف اصلی مدیریت اتاق ها ی بازرگانی برای صدور و تمدید کارت های بازرگانی تشخیص اهلیت و صلاحیت دارندگان کارت های بازرگانی است که در صورت احراز این صلاحیت به متقاضیان کارت های بازرگانی در کمترین زمان و بورکراسی ارائه خواهد شد و در صورتی که اهلیت و صلاحیت تجاری شخص احراز نگردد از صدور کارت ممانعت به عمل خواهد آمد. وی در پاسخ به این سوال که چرا می خواهند در ماشین سازی تبریز به ایجاد قطب سوم خودرو سازی اقدام نمایند افزود: هدف ما از ارائه این پیشنهاد استفاده از ظرفیت های بالفعل و بالقوه ماشین سازی در ایجاد قطب سوم خودرو در کشور است و می دانیم که ماشین سازی تبریز به عنوان یک برند صنعتی در خاورمیانه همچنان می بایست به عنوان یک صنعت مادر به فعالیت خود ادامه دهد و می خواهیم با ایجاد قطب سوم خودرو در کنار این واحد صنعتی معظم سبب ایجاد ارزش افزوده و تولید بیشتر ثروت در این مجموعه باشیم. وی در خصوص برنامه های تدوین شده برای کشت صنعت دشت مغان خاطر نشان کرد: با توجه به الگوی موفقی که در همین استان در دشت شبستر ایجاد نموده ایم در سدد هستیم که با بروز سازی تکنولوژی های موجو در دشت مغان به ارزش افزوده بیشتر و تولید ثروت در راستای توسعه مناطق مختلف آذربایجان اقدام نمایم که خوشبختانه در مدت زمانی که این مسئولیت را بر عهده گرفته ایم کارهای موثری در بروز رسانی تکنولوژی های موجود این دشت و توسعه نیروی انسانی بومی منطقه مغان انجام داده ایم. وی جذب سرمایه های خارجی و داخلی برای توسعه دشت های مناطق مختلف آذربایجان را از اهداف مسئولان اتاق و فعالان اقتصادی و صنعتی استان خواند و یاد آور شد: در این زمینه نیز همکاری رسانه ها می تواند در تحقق این طرح موثر واقع گردد.رئیس اتاق تبریز در خصوص ارائه طرحی به منظور ایجاد بانک های استانی گفت: این طرح اقتباس شده از یک مدل موفق آلمانی است بدین نحو که بانک هایی که در ایالت های مختلف آلمان ایجاد شده اند که در سایر ایالت های این کشور شعبه ای ندارند و این بانک ها فقط به منظور توسعه همان ایالت با تکیه بر منابع مالی که اهالی همان ایالت سپرده گذاری نموده اند عمل می نمایند. وی در این خصوص ابراز امیدواری نمود با ایجاد و عملیاتی نمودن چنین طرح هایی از منابع مالی موجود استان در جهت توسعه همه جانبه استان بهره مند گردیم. وی در خصوص کاندیداتوری خود برای ریاست اتاق ایران یاد آور شد: در روز های آتی حضور و عدم حضور خود را به طور رسمی اعلام خواهم نمود. ژائله تلاش برای گسترش همکاری با کشورهای همسایه و بهره مندی از ظرفیت های استان در راستای گسترش روابط دو جانبه با کشور های همسایه بخصوص ترکیه را از اهداف اساسی اتاق تبریز خواند و اظهار امیدورای نمود: استان به عنوان مرکز سیقل گسترش روابط کشور با کشور های همسایه به خصوص ترکیه قرار گیرد.
منبع:آناک پرس