⏮ علیرضا بزرگی، معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی ضمن بازدید از مجتمع ها و مراکز تولیدی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با برگزاری جلسه ای به بررسی مسائل و مشکلات این بنگاه اقتصادی با مدیرعامل، رئیس و اعضای هیئت مدیره شرکت پرداخت.

✅ به گزارش روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان علیرضا بزرگی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی اظهار داشت: برای توسعه شرکت باید زیرساخت ها درست شود که البته تامین منابع آن هم زیاد سخت نیست. وی افزود: برای تامین بخشی از کمبود گوشت کشور در حد ظرفیت نسبت به افزایش دام اقدام گردیده و از کارشناسان متعدد و حتی بخش خصوصی موفق جهت بازدید دعوت بعمل آید.

✅ معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه چنین بیان کرد: شرکت هایی مثل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اگر اجازه اصلاح، سرمایه گذاری و اجازه مشارکت نداشته باشند، نمی توانند رشد و توسعه بیابند و به تدریج پیر و فرسوده می شوند. طرح کشاورزی حفاظتی را می توانید عملی سازید و از صندوق حمایت هم می توانید کمک بگیرید.

✅ رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی گفت: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بزرگترین مصرف کننده نهاده های زراعی خود شرکت می باشد. منتهی پلن بازرگانی خارجی را انجام داده و همچنین با ارتباط فراگیر با فروشگاه های زنجیره ای برای درآمدزایی هر چه بیشتر بخصوص در حوزه لبنیات، پروسس میوه و دیگر محصولات زراعی و باغی به فکر توزیع و فروش گسترده محصولات در داخل کشور و حتی صادرات نیز باشید.

✅ وی تصریح نمود: این شرکت دارای توانمندی های بالقوه زیادی است ولی مشکل اصلی این بنگاه تولیدی، سرمایه گذاری می باشد. اولویت اصلی یکایک ما باید کمک به حل مشکل سرمایه گذاری در این شرکت باشد.

✅ معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به اینکه چالش جدی امنیت غذایی تامین گوشت و بذر سبزی و صیفی جات می باشد، اظهار داشت: این بنگاه اقتصادی دارای زمین های وسیعی است و کار کردن در هلدینگی به عظمت شرکت کشت و صنعت و دامپروری کار طاقت فرسایی است. خوشبختانه گزارش ها حاکی از آن است که وضعیت شرکت در مقایسه با پیش از این مناسب می باشد ولی به لحاظ بالا بودن ظرفیت های این آب و خاک نباید به وضع موجود قانع باشیم. چرا که این شرکت، درخشنده ترین نگین کشاورزی ایران است و انشاالله شاهد درخشش هر چه بیشتر آن به همت شما عزیزان و دغدغه مندان باشیم.

✅ علیرضا بزرگی با ذکر اینکه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان یکی از مجموعه هایی است که می تواند بخشی از نیاز غذایی کشور را با جهش تولید تامین نماید، افزود: باید در جهت ارتقای وضعیت رفاهی کارکنان اقدامات اساسی صورت بگیرد.

✅ اسداله محسن زاده، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خاک مغان را یکی از بهترین خاک های جهان توصیف نموده و بیان داشت: با مطالعاتی که در خصوص خاک مغان انجام شد، این بنگاه اقتصادی با مساحت بیش از 63 هزار هکتار با ایجاد سد مخزنی ارس و سد انحرافی میل و مغان و شبکه های آبیاری در این منطقه احداث و راه اندازی گردید که البته میزان آن بدنبال واگذاری به نهادها، شرکت پارس، عشایر و کارکنان خود شرکت به مرور کاسته شده و در حال حاضر فقط 20 هزار هکتار زمین خالص داریم.

✅ وی افزود: نهالستان باغ مادر با استفاده از تجربیات کارشناسان شرکت و سایرین در دست مطالعه بوده و با احداث آن علاوه بر نهال باغ شرکت و منطقه نسبت به تامین نهال استاندارد سایر شهرستان ها و استان ها نیز اقدام خواهد گردید.

✅ مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: برای توسعه و بالندگی هر چه بیشتر این بنگاه اقتصادی طرحی 23 هزار میلیارد تومانی آماده شده و تقدیم وزارتخانه جهت سرمایه گذاری شرکت های چینی شده است که امید است با یاری مسئولین استانی و کشوری بتوانیم در سوددهی هر چه بیشتر شرکت و ایجاد اشتغال مولد موثر واقع بشویم.

✅ وی در ادامه چنین اظهار کرد: از 17 هزار هکتار زمین زراعی موجود 2 هزار هکتار آن دیمی می باشد که با توجه به مشکل آب و بهره وری هر چه بیشتر از آن نسبت به سرمایه گذاری جهت اجرای سیستم آبیاری کلاسیک به مساحت 650 هکتار اقدام شد که در سفر اخیر ریاست محترم جمهوری به استان اردبیل توسط وزیر محترم جهاد کشاورزی کلنگ آغاز پروژه به زمین زده شد.

✅ اسداله محسن زاده در پایان افزود: در طول سالیان متمادی در شرکت سرمایه گذاری انجام نشده و این امر به فرتوت شدن روزافزون گردیده است. کمبود آب و زهدار بودن بخشی از اراضی زراعی و نامناسب بودن وضعیت مکانیزاسیون و نیاز به نوسازی آن از جمله دیگر مسائل و مشکلات اساسی شرکت می باشد که امید است با پیگیری های لازم به نتیجه مطلوب منتج گردد.

✅ قاسم محمدی، رئیس هیئت مدیره شرکت اظهار داشت: جهت سرمایه گذاری و توسعه باید برنامه هایی را تدوین کرده و هدف گذاری کنیم. بزرگترین بنگاه تولیدی استان اردبیل متاسفانه فاقد کارت بازرگانی است که اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است. علیرغم عدم مجوز برای هزینه های فرهنگی و اجتماعی بخش وسیعی از نهادها و ارگان ها انتظار ورود شرکت به این امر را دارند.

✅ رئیس هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در پایان افزود: سرمایه گذاری برای چابک سازی شرکت از ضروریات اساسی است و علیرغم نیاز شرکت به این امر ما با مشکل ممنوعیت های قانونی برای سرمایه گذاری مواجه هستیم. این بنگاه اقتصادی زیر شمول اجرای اصل 44 قرار دارد و با توجه به این امر و محدودیت های خصوصی سازی ورود سرمایه گذاران به شرکت منع شده است که تنها راه حل این مشکل خروج از اصل 44 می باشد.

 

✍️ روابط عمومی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان