⏪ مدیرعامل کشت و صنعت مغان ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های خالی این بنگاه اقتصادی اظهار داشت: تولید روغن زیتون در کارخانه پروسس میوه در سال گذشته 5 هزار لیتر بود که در سال 1403 با افزایش 12 برابری به 60 هزار لیتر رسید.

✅ به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت گفت: میزان تولید روغن زیتون در سال های 1400 و 1401 بیش از 10 تن لیتر می باشد و این مقدار در مقایسه با جمع سنوات 1400 تا 1402 به میزان 220 درصد افزایش داشته است که گام بلندی در راستای تحقق شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت جهش تولید بوده و نشان دهنده پتانسیل زیاد شرکت و سهم بالای آن در تولید کشور می باشد.

✅ وی افزود: افزایش بی سابقه میزان استحصال روغن زیتون در نتیجه اقدامات شاخص و تغییرات انجام یافته در روش فرآوری در راستای افزایش بهره وری و راندمان تولید محصولات در کارخانه پروسس میوه است که اقداماتی از قبیل حرکت از روش تولید سنتی به سمت صنعتی کردن با تأمین و نصب تجهیزات تولیدی، تامین انواع مخازن فرآوری و نگهداری در حجم بالا، احداث و راه اندازی سردخانه برای نگهداری موقت میوه های ورودی جهت تولید باکیفیت، ایجاد و تکمیل آزمایشگاه میکروبیولوژی و شیمیایی با تمام تجهیزات کنترلی و دریافت پروانه لازم برای بسته بندی های متناسب بازار هدف جهت ایجاد ارزش افزوده بالاتر می باشد. مجموعه این عوامل موجب گردید، درصد استحصال این محصول نسبت به میانگین 3 سال قبل از 1403 به میزان 4/6 درصد افزایش یابد.

✅ دکتر بهزاد با بیان اینکه تمام روغن زیتون تولید شده امسال فرابکر پلاس با اسیدیته چهار دهم درصد می باشد، خاطر نشان شد: محدوده تولید روغن زیتون به سه قسمت فرابکر، بکر و صنعتی تقسیم می شود که شاخصه آن اسیدیته روغن است. اسیدیته یک دهم تا هشت دهم درصد، محدوده روغن فرابکر بوده و از هشت دهم تا 2 درصد بکر محسوب می شود و از 2 درصد به بالا مصرف خوراکی نبوده و صنعتی می باشد.

✅ مدیرعامل شرکت از تهیه دستورالعمل برداشت زیتون سخن به میان آورده و گفت: امسال جهت مدیریت هزینه ها از برون سپاری اجتناب گردیده و برداشت زیتون بصورت دستی و بدون ضرب دیدگی با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی این بنگاه اقتصادی انجام شد که در مقایسه با سال های گذشته، میوه ورودی از کیفیت بهتری برخوردار شده و به هنگام فرآوری نیز با کمترین افت مواجه گردید.

✅ وی ضمن بیان اینکه توسعه کشت زیتون و بهبود کیفیت محصولات تولیدی علاوه بر تأمین نیاز داخلی، می تواند زمینه ساز صادرات و حضور مؤثر در بازارهای جهانی باشد، گفت: این امر از اولویت های اساسی شرکت بوده و موجب کاهش وابستگی به واردات، ایجاد اشتغال و تقویت اقتصاد ملی می شود. اجتناب از خام فروشی، سیاست راهبردی مدیریت این بنگاه اقتصادی بوده و تکمیل زنجیره تولید به ایجاد درآمد، سوددهی و ارزش افزوده منتهی می گردد. در کارخانه پروسس میوه، تولید محصولاتی از قبیل روغن زیتون، کنسرو زیتون و کنسرو خیار شور سوددهی این واحد صنعتی را بدنبال آورده است.

امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

#کشت_صنعت_مغان