🔹مدیرعامل کشت و صنعت مغان ضمن تاکید بر راه اندازی فعالیت های جدیداظهار داشت:استفاده از ظرفیت های خالی واحدهای صنعتی در دستور کار قرار دارد.
🔹به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت وصنعت و دامپروری مغان دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت با اشاره به برنامه ریزی های انجام یافته جهت بهره برداری از کارخانه رب خاطر نشان شد: بدنبال اتمام فصل کاری کارخانه رب، بزودی با خرید دستگاه های جدید، تولید پوره سیبدر این واحدصنعتی آغازمی شود.
🔹وی افزود: از بعد حاکمیتی دپوی سیب درختی باغداران شهرستان های اهر و مشگین در کنار جاده و تلف شدن محصولات تولیدی تبعات منفی برای اقتصاد منطقه به همراه دارد.تولید پوره ضمن جلوگیری از دورریز سیب درختی،درآمد جدیدی برای شرکت ایجاد می کند.
🔹مدیرعامل کشت وصنعت مغان ازبرنامه های جدید درکارخانجات پروسس میوه و لبنیات سخن به میان آورده و گفت:خرید زیتون از زیتون کاران شمال کشور در دستور کارقرار داشته و پس از فرآوری محصولات ثانویه تولید و در بازار هدف در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت ودر کارخانه لبنیات نیز با تولید چندین محصول جدید از جمله شیر منجمد، شیر کندانسه استریل، دوغ پت یک و نیم لیتری و 300 سی سی ارزش افزوده ایجاد خواهدشد.
🔹نایبعلی رحیمی، رئیس هیئت مدیره شرکت تاکید کرد: برنامه ریزی بر اساس آمار و داده صورت می گیرد. چنانچه داده اولیه غلط باشد،خروجی آن نیز علمی نخواهد بود و برای همین هم لازم است، نهایت دقت رادراین خصوص داشته باشیم تا برنامه ریزی منجر به نتایج مثبت بشود.
🔹صفرعلی نظریان، عضو هیئت مدیره شرکت تصریح نمود: آمارهایی که از سوی مجتمع ها، امورات و واحدها به برنامه و بودجه ارائه می گردد، بایستی با هدفگذاری شرکت مطابق بوده و کوچکترین انحرافی در بودجه نداشته باشد.
🔹وی افزود:اتحاد وانسجام مابین مدیران،رعایت اولویت بندی در هزینه های ضروری، پرهیز از خریدهای غیرضروری،برنامه ریزی دقیق در برون سپاری ها، تشکیل کمیته تخصصی جهت پیگیری مصوبات وهمت همگانی برای افزایش راندمان تولید به رشد و بالندگی هر چه بیشتر این بنگاه اقتصادی منجر می شود.
🔹منصور عالی پور، عضو هیئت مدیره شرکت اظهار داشت: موضوع بودجه و برنامه ریزی برای دستیابی به هدفگذاری ها اهمیت بسیاری در موفقیت یا عدم موفقیت یک سازمان داشته و با عنایت به این امرباید برنامه ریزی باتفکرجدید، مبتنی بردرآمدواقعی و عملیاتی باشد وبا توجه به اینکه انحراف از بودجه، مانع عمده درشکوفایی است، از هزینه های خارج از برنامه، اجتناب گردد.
#کشت_صنعت_مغان
🔹مدیرعامل کشت و صنعت مغان در اولین جلسه پدافند غیرعامل شرکت با اشاره به اهمیت موضوع اظهار داشت: پدافند غیرعامل با فعالیت کلیات شرکت، عجین بوده و از این لحاظ قابل تامل می باشد.
🔹به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت ضمن تاکید بر وجود برنامه آلترناتیو خاطر نشان شد: وقوع اتفاقات طبیعی و غیرطبیعی در محیط کار، محتمل بوده و بایستی آمادگی های لازم را برای مقابله با مسئله و مدیریت آن داشته باشیم.
🔹منصور عالی پور، عضو هیئت مدیره شرکت، پدافند غیرعامل را مهمتر از پدافند عامل ارزیابی کرده و گفت: ضروری است، مسائل حاد و بحرانی امورات مختلف شرکت احصا شده و تمهیدات لازم برای آن اتخاذ گردد.
🔹احمد شهریار، معاون کشاورزی و دامپروری تصریح نمود: پدافند غیرعامل در حوزه نباتات از مسائل بسیار مهم بوده و در این بنگاه اقتصادی نیز موضوعات مرتبط با آن به نحو خوبی آغاز شده است و انشاالله با پیگیری هایی که انجام می شود، راهکارهای لازم با اولویت بندی، مشخص و ارائه می گردد.
🔹عسکر قوی پنجه، معاون اداری، مالی و بازرگانی شرکت با تاکید بر اهمیت ایجاد دارایی ها و درآمدهای جدید تاکید کرد: تامین بموقع سرمایه در گردش در حل بسیاری از مسائل و موضوعات همچون تهیه نهاده های زراعی، تسریع اجرای پروژه های عمرانی، خرید دستگاه ها و ماشین آلات سنگین حمل و نقل و انجام برنامه ریزی های لازم برای مواردی همچون قطعی برق و آب نقش چشمگیری دارد.
🔹حسن نظیفی، معاون فنی و صنایع شرکت اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش عمده ای از منابع مالی این بنگاه اقتصادی از طریق فروش محصولات کارخانه لبنیات تامین می گردد، جهت آمادگی در مقابل اتفاقاتی از قبیل قطعی برق باید با تخصیص اعتبار لازم نسبت به راه اندازی ژنراتور برق این واحد صنعتی اقدام شود.
🔹یاسر عبدی، مدیر امور حراست شرکت با اشاره به قدمت زیرساخت های شرکت از تهیه شناسنامه محیط واحدها سخن به میان آورده و خاطر نشان شد: پیشنهاد مشخص امور حراست این است که جهت اتخاذ تدابیر، ضرورت دارد مسائل امورات، احصا شود و راهکارهای لازم نیز به همراه آن پیشنهاد گردد تا بصورت جداگانه، تمهیدات مرتبط با آن موضوعات از قبل اندیشیده شود و جهت مدیریت هر چه بهتر موارد مرتبط با امور مذکور، وظایف افراد در موضوع و مقطع خاص مشخص گردد.
#کشت_صنعت_مغان
#اجرای_اولین_پروژه_آبیاری_زیر_سطحی_شمالغرب_کشور_در_اراضی_شرکت_مغان_به _مساحت_82_هکتار
#کشت_صنعت_مغان
⭕️اجرای اولین پروژه آبیاری زیر سطحی شمال غرب کشور در اراضی شرکت مغان
#کشت_صنعت_مغان
◾️با نهایت تأسف و تأثر بدینوسیله مصیبت وارده درگذشت (عمو و پدرزن) را خدمت شما و خانواده محترمتان و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن سفر کرده غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده مکرم، منسوبین، دوستان، آشنایان و سایر بازماندگان صبر جمیل، اجر جزیل و سلامتی همراه با طول عمر باعزت از پروردگار متعال خواهانیم.
از طرف:
امور روابط عمومی و بین الملل
شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان
#کشت_صنعت_مغان
▪️فرارسیدن ایام عزاداری دهه آخر ماه صفر تسلیت و تعزیت باد
#کشت_صنعت_مغان
⭕️بازدید میدانی مدیرعامل شرکت مغان از بخش یک مجتمع زراعت
#کشت_صنعت_مغان
🔹مدیرعامل کشت و صنعت مغان ضمن تاکید بر استقلال نسبی واحدها اظهار داشت: حجم، نوع، پراکندگی و جنس کارهای امورات ایجاب می کند که از استقلال نسبی برخوردار باشد تا در پیشبرد کارها تصمیم مقتضی اتخاذ شود.
🔹به گزارش امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان دکتر صمد بهزاد، مدیرعامل شرکت با اشاره به وجود تولیدکنندگان و تامین کنندگان عمده قطعات در کشور خاطر نشان شد: با توجه به اینکه خرید اقلام مورد نیاز از عوامل دست اول، به صرفه می باشد، لازم است لیست قطعات از قبل تهیه شود تا خریدها بموقع و با قیمت نازل انجام شود.
🔹وی افزود: عاملیت قطعات تراکتورسازی به کشت و صنعت مغان واگذار شده و این بنگاه اقتصادی می تواند علاوه بر تامین اقلام مورد نیاز نسبت به فروش قطعات زارعین منطقه اقدام نماید.
🔹احمد شهریار، معاون کشاورزی و دامپروری شرکت گفت: با توجه به در پیش بودن زراعت پائیزه، برنامه ریزی برای زهکشی 2 هزار هکتار از اراضی زهدار، لایروبی کانال های انتقال آب، تامین نهاده ها بویژه کود و بذر و همچنین تامین قطعات مورد نیاز جهت بازسازی ادوات و بهبود عملکرد تولید ضرورت دارد و پیگیری های لازم در این خصوص انجام می گیرد.
🔹کریم هلالی، مدیر مجتمع زراعت شرکت ضمن اشاره به آمادگی مجموعه زراعت شرکت برای کشت پائیزه تصریح نمود: تمهیدات لازم برای فصل کاری جدید اتخاذ شده و جهت پیشبرد هر چه بهتر کارهای مجتمع زراعت، انجام برخی از اقدامات از جمله تعمیر تراکتورهای کلاس، خرید ادوات پشت بند، خرید دستگاه های سمپاش و تامین قطعات یدکی ضرورت دارد.
#کشت_صنعت_مغان
🔹مجتمع دامپروری با محوریت تولید شیر دارای 5 ایستگاه شیری، 2 ایستگاه پرورش تلیسه، 1 ایستگاه پرورش گوساله نر اصیل، 1 ایستگاه نژاد سیمنتال و مونت بیلیارد، کارخانه خوراک دام، واحد سیلو، واحد مراکز تغذیه و با جمعیت دامی بالغ بر 21 هزار راس دام می باشد.
🔹هر ایستگاه شیری بصورت مستقل و با داشتن حدود 2 هزار راس دام مولد و تولید روزانه حدود 50 تن شیر فعالیت داشته که تمامی عملیات و پرورش دام های شیری، گوساله های شیرخوار در هر ایستگاه بصورت مستقل انجام می گیرد. ایستگاه های شیری گوساله قطع شیر تولیدی خود را به ایستگاه پرورش تلیسه تحویل و بعد از حدود 15 ماه تلیسه آبستن 3 الی 5 ماهه از ایستگاه تلیسه تحویل می گیرند.
🔹ایستگاه نر پرواری تمامی گوساله های نر تولید ایستگاه های شیری را تحویل و بعد از پرورش و رسیدن وزن دام به بیش از 450 کیلو بعنوان دام پروار به فروش می رود.
🔹تامین خوراک مورد نیاز مجتمع با کارخانه خوراک دام، واحد سیلو و مراکز تغذیه بوده که بعد از تولید خوراک مخلوط توسط ماشین آلات موجود (فیدر پشت تراکتوری) به ایستگاه حمل و توزیع می گردد.
🔹مقدار تولید شیر سالیانه برابر بودجه سالجاری بیش از 75 هزار تن می باشد. ضمناً حدود 9 هزار راس در گروه های گوساله قطع شیر پای پروار، گوساله گوشتی بالای 450 کیلو، گاو حذفی عادی و تلیسه های حذفی برای تامین گوشت و گوساله های پای پروار واحدهای تولیدی تحویل خواهد شد.
🔹کارخانه خوراک دام در تولید کنسانتره مورد نیاز مجتمع و همچنین تامین خوراک مخلوط مورد نیاز 3 واحد پرواربندی و ایستگاه های تلیسه فعالیت نموده و در کنار آن مراکز تغذیه سایت های 8 هزار راسی و 6 هزار راسی برای تولید و توزیع خوراک مخلوط مورد نیاز واحدهای شیری فعال می باشند.
واحد سیلو برای تحویل و فرآوری سیلاژ مصرفی مجتمع و همچنین تحویل و دپوی یونجه خشک و کلش مصرفی سالیانه مجتمع را بعهده دارد.
🔹ضمناً فعالیت های دیگر از جمله دام سبک شامل هزار و 500 راس گوسفند نژاد مغانه، واحد زنبورداری با 300 کلنی زنبور عسل فعالیت دارد. تولید عسل سالیانه حدود 5 تن می باشد.
با توجه به نیازهای روزانه دامپروری برای تامین نیازهای تغذیه ای، زیرساخت های موجود در دامپروری و مشکلات اساسی موجود در مجتمع که مانع تولید و توسعه بودند، هیئت مدیره جدید شرکت با مد نظر قرار دادن مشکلات اشاره شده، با برنامه ریزی در راستای حل مشکلات، اقدامات اساسی انجام دادند.
🔸الف: تغذیه
🔹1_ ابتدا اولویت برای تامین نهاده های مصرفی مورد نیاز دامپروری بوده که با توجه به کمبودهای گسترده موجود در نهاده، برای تامین غلات مورد نیاز اقدام به خرید 10 هزار تن جو و ذرت گردید.
🔹2- سیلاژ ذرت
برای تامین و تثبیت جیره دام به منظور تداوم تولید و برنامه ریزی در سال جدید برای تامین تمامی نهاده ها صورت گرفت. بطوریکه با کاشت 4 هزار هکتار ذرت علوفه ای در امور زراعت، عقد قرارداد با بخش خصوصی ذرت علوفه ای به مقدار بیش از 160 هزار تن تامین خواهد شد. عملیات برداشت از 27 تیر ماه 1403 شروع شده است. مقدار اشاره شده (160 هزار تن) نیاز حداقل 15 ماهه معتبر می باشد. با تامین ذرت علوفه ای به مقدار 160 تن دیگر شاهد اتمام سیلاژ ذرت نخواهیم بود.
🔹3- غلات
برای تامین غلات در قالب 14 هزار تن ذرت دانه ای و 12 هزار تن جو دامی اقدام و در مراحل پایانی عقد قرارداد می باشد.
ب: زیرساخت ها و توسعه
🔹1_ احداث ایستگاه 3 هزار راسی
در حوزه زیرساخت های توسعه گاوداری، هیئت مدیره شرکت مصوبه احداث ایستگاه شیری 3 هزار راسی را صادر و طرح توجیهی اقتصادی و فنی آن توسط پیمانکار در حال تنظیم می باشد.
🔹2- جایگاه خشک
به منظور کاهش تراکم دام در جایگاه ها، احداث جایگاه های خشک باقی مانده به تعداد 3 دهنه به پیمانکار واگذار و در حال انجام می باشد. 7 دهنه جایگاه مورد بهره برداری قرار گرفته و مجموعاً 2 هزار راس دام در 10 دهنه جایگاه خشک پرورش داده خواهد شد.
🔹3- احداث سیلوی خندقی
برای جلوگیری از هدر رفت و افت سیلاژ ذرت ناشی از عدم استاندارد بودن سیلوها، عملیات احداث یک دهنه سیلوی خندقی 20 هزار تنی در سایت 6 هزار راسی شروع و تا مهر ماه تحویل خواهد شد. با راه اندازی این سیلو مجموعاً حدود 60 هزار تن ظرفیت سیلوهای خندقی خواهد بود.
🔹4- استفاده از ظرفیت های خالی واحد پرواربندی
وجود جایگاه های خالی واحد پرواربندی در طول 20 سال گذشته، همیشه بعنوان یک دغدغه بوده که با واردات 2 هزار راس گوساله نر با وزن 150 الی 200 کیلو از کشور روسیه و پرورش آن در جایگاه خالی واحد پرواربندی اقدام اساسی در تولید گوشت در راستای تنظیم بازار انجام خواهد گرفت.
🔹5- مطالعه احداث ایستگاه شیری برای نژادهای سیمنتال و مونت بیلیارد به ظرفیت 1 هزار راس.
🔹6- با انجام انتقال جنین نژاد جرسی تا بحال 35 راس گوساله ماده نژاد جرسی متولد و 15 راس دام دیگر آبستن می باشد. با برنامه ریزی انجام شده برای زایش 500 راس گوساله ماده جرسی ایستگاه مستقل شیری نژاد جرسی راه اندازی خواهد شد.
🔹7- در راستای تامین گوشت و کمک به تنظیم بازار، با اجرای طرح ترمینال کراس اسپرم 2 نژاد گوشتی در گاوهای کم تولید تلقیح و از اواخر سالجاری گوساله گوشتی نژاد اینرا 95 و شاروله اکسلنت متولد خواهد شد که تمامی گوساله اعم از نر و ماده برای تولید گوشت پرورش داده خواهد شد.
#کشت_صنعت_مغان
🔹امور روابط عمومی و بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان قصد دارد در قالب برنامه تولیدی هر روز یکی از پرسنل زحمتکش امورها و واحدهای تولیدی شرکت را معرفی کند.
🔸این قسمت به معرفی #حامد_پاشاپور_از_امور_مهندسی_و_توسعه اختصاص یافته است.
#کشت_صنعت_مغان